Voor iedereen die van angsten, onzekerheden of paniek af wil komen

Heb je dat je bang bent in situaties waar dat niet nodig is? Beheerst een naar gevoel je leven waardoor je niet meer op een normale manier kan nadenken? Ben je soms bang dat je de controle over jezelf verliest, dat je gek wordt of misschien een hartaanval krijgt? Of ben je het gewoon zat om op een negatieve manier met bepaalde delen van je leven om te gaan? Misschien heb je al ergens anders therapie gehad en heeft het niet geholpen en zoek je naar iets anders? Of je nu paniekaanvallen, vliegangst, faalangst, depressief bent of iets heel anders hebt: Je kunt je problemen oplossen.

Mike Hoffmeister Rond-klein.pngIk ben Mike Hoffmeister, oprichter van mikehoffmeister.nl. Ik help mensen met angsten, onzekerheden en paniek om ze te leren hoe ze hun problemen kunnen overkomen en de dingen met een goed gevoel kunnen doen die ze graag willen. Ik ben gecertificeerd trainer van Neuro-Linguïstisch programmeren, ofwel NLP. Zo'n tien jaar geleden had ik zelf last van paniekaanvallen, ik was onzeker, ik had depressieve klachten, het ging totaal niet goed met met. Ik wilde hier bovenop komen, maar ik wilde hier absoluut geen medicijnen voor slikken of met therapie in mijn verleden gaan graven. Na een lange weg met allerlei dingen uitproberen waarvan weinig hielp, kwam ik uit bij NLP, wat de deuren volledig open heeft gegooid! Ik ben hiermee heel snel volledig van mijn narigheid afgekomen. Daarom ben ik volop aan de slag gegaan om anderen te gaan coachen. Zelfs mensen die zich hopeloos voelden hebben hun problemen overwonnen. Of het nu ging om een vliegreis naar New York met vliegangst, het huis niet uit durven door paniek of niet goed in je vel zitten door hevige faalangst, mensen zijn opgeknapt! Van 11 jaar tot 65 hebben mensen met behulp van NLP coaching het leven gekregen dat zij wilden.

Persoonlijke coaching om problemen te overwinnen

Met NLP coaching gaat het erom om snel en met plezier je narigheid achter je te laten en te vervangen voor wat je graag wel wilt, zodat je je goed voelt. Coaching werkt erg snel en bestaat daarom uit drie sessies:

Sessie 1 Gaat om vaardiger worden in omgaan met emoties, gedachten, het verleden en de toekomst. Je leert technieken om te zorgen dat je nare gevoelens kunt stoppen en kunt vervangen door goede gevoelens, zoals rust, plezier of zelfverzekerdheid. Zo leer je ook nare gedachten te stoppen en die te verbeteren. Regelmatig hebben mensen nare ervaringen in het verleden meegemaakt, daarom gaan we zorgen dat die herinneringen neutraal voor je worden. Tenslotte zorgen we ervoor dat je met een goed gevoel en vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Al deze technieken zijn eenvoudig om te doen en je gaat ze thuis ook oefenen.

Sessie 2 Het is misschien niet makkelijk voor te stellen, maar mensen zijn op dit moment vaak al grotendeels van hun problemen af. Tijdens deze sessie check ik hoe goed de afgelopen tijd gegaan is en zijn er vaak zaken die ik nog met je kan verbeteren. Met jouw feedback zorgen we dat je je daar ook goed over voelt. De rest van de sessie besteed ik aan zorgen dat je je vaker automatisch goed voelt, dus dat alles onbewust goed gaat werken. Ik wil dat je aan situaties kunt denken waar je je eerst niet goed bij voelde en dat dat je je er nu prima bij voelt.

Sessie 3 Deze sessie is een controle sessie. Het gaat er voornamelijk om dat je mij moet overtuigen dat alles opgelost is.

De coaching verloopt in principe online via Skype. Met het gemak vanuit je eigen huis wordt je gecoacht.

De persoonlijke voordelen

Iedereen denkt en ervaart dingen op zijn/haar eigen manier, zo ook jij. Daarom is NLP zo fantastisch, omdat het altijd om jouw persoonlijke beleving gaat. Alle technieken en oefeningen worden aangepast zodat ze goed bij jou passen. Jij geeft aan wat je wilt en ik zorg dat je daar op een strategische manier komt. Daarmee upgrade je je eigen vaardigheden om te zorgen dat je dit zelf ook allemaal kunt doen. Hierdoor komen mensen er vaak achter dat ze nog veel meer dingen in hun leven kunnen verbeteren, door de geleerde technieken en vaardigheden toe te passen. Daarnaast gaat het allemaal voornamelijk om je goed voelen en dat het leuk is.

Dit is anders dan andere vormen van coaching of therapie. We gaan niet op zoek naar de oorzaak van problemen, maar alleen wil ik weten wat jouw persoonlijke beleving met betrekking tot het probleem is. Ik weet zelf hoe het is om irrationele angsten/gedachten te hebben, hierdoor kan ik je erg goed helpen om dit bij jezelf goed aan te pakken. Daarnaast ben ik ook wiskundig opgeleid. Dit zorgt ervoor dat ik op een hele gestructureerde manier naar menselijk gedrag kijk, zodat ook irrationeel gedrag zoals een angst logisch op een rijtje gezet kan worden. Daarnaast wordt er veel gelachen tijdens mijn sessies!

Bonus!

Je krijgt een een gratis sessie die je voor de rest van je leven met mij kunt inplannen.

Garantie: Alleen betalen wanneer het werkt

Je betaalt coaching achteraf en alleen wanneer je tevreden bent. Na de laatste sessie vraag ik je of je tevreden bent. Ben je tevreden, dan stuur ik je een factuur. Ben je niet tevreden, dan stuur ik je ook geen factuur en hoef je niets te betalen. Dit is om coaching helemaal veilig te maken.

No Cure No Pay Garantie

Eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor het starten van coaching is het goed om eerst een kennismakingsgesprek te houden. Dit gaat via Skype of de telefoon en is volledig gratis en vrijblijvend. Wanneer je geïnteresseerd bent, vul het contactformulier in onderaan de pagina.

Wat Cliënten zeggen over coaching

Ik liep al 2 jaar lang rond met paniekaanvallen totdat ik NLP ontdekte. Ik ben van nature een sceptisch persoon, dus ik controleerde wat er op de site stond en voor het eerst voelde ik me begrepen. Tot nu toe had ik namelijk niemand in mijn vrienden en kennissen kring die hetzelfde hebben gehad. Ik besloot daardoor contact op te nemen met Mike. Ik merkte al snel dat het totaal anders was dan wat ik verwachtte, ik was meer voorbereid op een hele serieuze aanpak, terwijl NLP wel serieus is maar dan ook met humor en ruimdenkend is. Ik kwam erachter dat de problemen waar ik tegen aanliep, die ik zelf gecreëerd heb in mijn hoofd, ook weer kon veranderen, loslaten en omdraaien. Ik was blij dat ik hulp kreeg van iemand die ook echt begreep waar ik het over had en die me steeds een stukje de goede kant op hielp. Ik ben nu een stuk rijker aan ervaringen, ik blijf het toepassen aan elke situatie wanneer ik ergens tegen aanloop (dus niet alleen voor paniekaanvallen) en elke stap vooruit is een stukje dichter bij mijn doel. Soms gaat het niet alleen om het doel maar ook om de weg er naar toe en daar heeft NLP echt bij geholpen.

Kayleigh

VRAAG EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK AAN